Reference Radionice sajtova

Kafe klub Zona

Kafe klub Zona - web sajt

Sajt kafe kuba u centru Zrenjanina. Prostor kluba je pogodan za organizaciju sastanaka, tribina i sličnih događaja pa je i sajt osmišljen tako da pokaže mogućnosti prostora i najnovija dešavanja u klubu. Veb sajt je modernog dizajna, urađen u WordPress-u, optimizovan za jednostavno dodavanje novih sadržaja i njihovu podelu na društvenim mrežama.

Osnovna škola "Stevan Knićanin"

Osnovna škola Stevan Knićanin - web sajt

Sajt bogat sadržajem koji prikazuje rad škole, aktivnosti učenika i nastavnika. Izgled sajta je prilagođen dečjem uzrastu, ali se na njemu kvalitetno mogu informisati i zaposleni, roditelji i svi drugi zainteresovani za dešavanja u školi. Nove objave se mogu brzo dodavati i svrstavati u različite teme - kategorije, što doprinosi preglednosti i informativnosti sajta.

Maximilian Hettmer - održavanje zgrada

Maximilian Hettmer - web sajt

Sajt firme iz okoline Minhena (na nemačkom jeziku) koja se bavi održavanjem zgrada i kućnim popravkama. Posetioci mogu da se informišu o njenim uslugama, referencama, radnom vremenu i kontakt podacima. Sajt je modernog dizajna i optimizovan za pretraživače.

Advokatska kancelarija Udicki

Advokat Udicki web sajt

Sajt advokatske kancelarije je napravljen tako da omogućuje lako dodavanje novih tekstova za različite vrste pravnih usluga koje pruža kancelarija. Jedan od zahteva naručioca sajta je bio da se nađe na prvoj stranici Google pretrage ako se ukucaju reči „advokat Zrenjanin“. Radionica sajtova mu je ispunila zahtev.

Kordent - stomatološka ordinacija

Kordent

Sajt stomatološke ordinacije iz Beograda - Kordent, informativnog je tipa, urađen korišćenjem platforme WordPress. Na sajtu je predstavljen stručni tim ordinacije, usluge koje pruža i cene usluga. Posetioci sajta mogu pronaći odgovore na često postavljana pitanja, a preko kontakt stranice mogu i sami da postave pitanje stručnom timu ili zakažu pregled.

Gaga's style

Gaga's style

Dvojezičan sajt frizerskog salona iz Holandije, rađen u WordPresu omogućuje klijentima rezervacije termina,prijavu za radionicu, poziv, uvid u radno vreme, usluge salona, veliki broj aktuelnih frizura...

Aktivni građani

Aktivni građani

Sajt Aktivni građani, je realizovan u okviru projekta u trajanju od 2 godine. Sajt je urađen u programskim jezicima PHP, HTML, Java Script i CSS. Na sajtu su se novi korisnici registrovali, i postavljali različite sadržaje kao što su peticije, ankete, debate...

Udruženje laringologa Srbije

ULS

Web sajt Udruženja laringologa Srbije je pravljen na Wordpress platformi. Sajt sadrži efektan slajder, padajući meni, pomoćni meni sa strane, najnovije vesti ...

Udruženje mladih otorinolaringologa Srbije

UMOS

Wordpres sajt, opisnog i informativnog karaktera. Sadrži stranice na kojima je predstavljeno udruženje i prikaz najnovijih vesti i događaja iz relevantih oblasti.

General Solutions

alergija sinusi

Web sajt kompanije General Solutions koja se bavi proizvodnjom metalnih konstrukcija. Efektan slajder na naslovnoj strani i interesantan meni sa ikonicama, mapa ...

Web sajt lekarske ordinacije

alergija sinusi

Sajt lekarske ordinacije na kom su predstavljene usluge ordinacije, tim lekara i omogućno zakazivanje pregleda.

PUF

magazin

WordPress sajt sadrži sistematičan prikaz aktivnosti i medijskog materijala.

Građanski preokret

wordpress sajt

Web sajt udrženja građana, sa čestim objavama novog sadržaja, dvojezičan. Naslovna stranica prikazuje najnovije vesti, objavljeni tekstovi se automatski razvrstavju u unapred određene kategorije - teme, čime je olakšana njihova pretraga i prikaz. Sajt je rađen na WordPress platformi.